BESTEL HIER UW
NIEUWE AUTO

Nieuwe auto configureren Nieuwe auto configureren
ZOEK UW AUTO DIRECT
EN SNEL

Zoek uw occasion online
MAAK UW AFSPRAAK IN
ONZE WERKPLAATS
Maak een afspraak in onze werkplaats Maak een afspraak in onze werkplaats

Over ons

Auto Olsman is een merkonafhankelijk autobedrijf in Beerzerveld.
 
We zijn ons bedrijf gestart in 2002. Daarbij hebben we er bewust voor gekozen om geen dealerschap aan te gaan, maar een allround merkonafhankelijk autobedrijf te zijn. Dit omdat we onze klanten op deze manier kunnen adviseren wat werkelijk goed en belangrijk voor ze is, zonder de druk van importeur/fabrikant om iets te adviseren wat voor het merk beter is. Zo leveren we, naast streng geselecteerde occasions, nieuwe personen- en bedrijfsauto’s van diverse merken.

U kunt bij ons terecht voor het totale onderhoud aan uw personenauto, bedrijfsauto, camper en aanhangwagen. Denkt u, naast regulier onderhoud en APK, aan het opsporen en oplossen van electronische storingen, inbouw van audio- en navigatie apparatuur, ruitherstel en –vervanging, schadeherstel, etc. Uiteraard blijft op een auto, door ons onderhouden, de fabrieksgarantie van kracht.

We zijn gecontroleerd door o.a. Bovag en zijn vanaf de start toegelaten tot deze vereniging. Een bewijs voor het feit dat we goed en vertrouwd werk leveren; uiteraard geven we op auto’s en reparaties garantie.

Ook zijn we lid van de Nationale Auto Pas. Deze pas krijgt u van ons bij aankoop van een occasion, zodat u zekerheid heeft over de kilometerstand van uw auto.

Auto Olsman is een modern autobedrijf met een jong en enthousiast team dat er alles aan doet om aan àl uw autowensen tegemoet te komen.

Auto Olsman Beerzerveld

Onze mogelijkheden

Auto Olsman Occasions

GROOT AANBOD OCCASIONS

De verkoop van streng geselecteerde gebruikte auto’s in diverse prijsklassen, als ook nieuwe auto’s van alle merken, vindt plaats vanuit onze ruime showroom.
Lees meer >>

Auto taxeren Auto Olsman

AUTO TAXEREN

Uw auto verkopen? Bij ons kunt u uw auto laten taxeren door ons online taxatieformulier zo volledig mogelijk in te vullen. U kunt ook bij ons langs komen voor een snelle bieding op uw auto.
Lees meer >>

Bosch Automotive Injection

AUTO OLSMAN IS AANGESLOTEN BIJ BOSCH INJECTION

Om te garanderen dat we op de hoogte zijn van de laatste technieken en dat we werken met het beste materiaal dat in de branche beschikbaar is, hebben we ons aangesloten bij Bosch Injection Systems (BIS)
Lees meer >>

 

 

Copyright 2012 © Auto Olsman - Powered by: Autosoft B.V. - Disclaimer

Tweets van @AutoOlsman