Over ons

Auto Olsman is een merkonafhankelijk autobedrijf in Beerzerveld.

In 2002 zijn wij Auto Olsman gestart in Beerzerveld. Bij de start van ons bedrijf hebben we er bewust voor gekozen om een allround merkonafhankelijk autobedrijf te worden. Op deze manier kunnen wij alle merken auto’s bedienen en klanten adviseren ongeacht het merk van de auto.

U kunt bij ons terecht voor het totale onderhoud aan uw personenauto, bedrijfsauto, camper en aanhangwagen. Denkt u, naast regulier onderhoud en APK, aan het opsporen en oplossen van elektronische storingen, inbouw van audio- en navigatieapparatuur, ruitherstel en –vervanging, schadeherstel, etc. Uiteraard blijft op een door ons onderhouden auto de fabrieksgarantie van kracht.

Vanaf het begin zijn wij aangesloten bij BOVAG. Een bewijs voor het feit dat we goed en vertrouwd werk leveren. Uiteraard geven we op auto’s en reparaties garantie.

Ook zijn wij lid van de Nationale Auto Pas. Deze pas krijgt u bij aankoop van een occasion, zodat u verzekerd bent over de juiste kilometerstand van uw auto.

Auto Olsman is een modern autobedrijf met een jong en enthousiast team dat er alles aan doet om aan al uw autowensen tegemoet te komen!

 

Top Like ons op Facebook!